Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir FİŞEKÇİ Odamızı Ziyaret Etti.

02/11/2018

Samsun Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir FİŞEKÇİ odamıza ziyarette bulundular.

Yapılan ziyarette, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir FİŞEKÇİ  kültür ve turizmi bakımından zengin bir ilçeye sahip olan Birecik ile Vezirköprü arasında  projeler yapıp iki güzel ilçenin gelişimine katkı sağlayabiliriz, dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Bülent BİLGİN bu nazik ziyaretlerinden  ve Vezirköprü Yassı Semaveri hediyesinden dolayı Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir FİŞEKÇİ’ye teşekkürlerini iletti.

WhatsApp Image 2018-11-02 at 16.47.07 WhatsApp Image 2018-11-02 at 16.47.08