TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Odamızı Ziyaret Etti

18/07/2019

Türkiye Odalar ve Borslar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk ÖZTÜRK ve Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Sayın Hasan ERBAY odamıza ziyarette bulundular.

Yapılan bu Ziyarette , Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz hazır bulundular. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Selçuk ÖZTÜRK ve Odalar ve Borsalar Daire Başkanımız Hasan ERBAY’a Birecik ve Halfeti ilçerimizin sorunları iletildi. ilçemiz için önemli konumda bulunan ve aylardır kapalı olan yol ile ilgili görüşmeler yapılarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na iletecekleri yolun biran önce açılması için gerekli kurumlarla görüşeceklerini belirttiler.   İlçemizde yetişen ürünler için Coğrafi Konum ve patenlerle ilgili olarakta destek vereceklerini belirtiler.

Ziyaretlerinden dolayı Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin BİLGİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk ÖZTÜRK ve Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Sayın Hasan ERBAY’a Teşekkürlerini İletti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN ve Meclis Başkanımız Fevzi YAŞAR, İlçemizi Dünya Çapında Temsil Eden Kelaynak Kuşlarının olduğu tabloyu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk ÖZTÜRK ve Odalar ve Borsalar Daire Başkanımız Sayın Hasan ERBAY’a takdim etti.

Odamız Ziyaretinin ardından kapalı olan yolu yerinde incelemek için Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle birlikte odadan ayrıldılar.

_DSC8264 _DSC8266 _DSC8271 _DSC8283 _DSC8289 _DSC8303 _DSC8330 _DSC8348