Söke Hayvan Kesim Yeri (Mezbaha) Yap, İşlet, Devret

DUYURU:  TOBB 13/07/2016 TARİH VE 13447 SAYILI YAZISI

SÖKE Ticaret Odasın ‘ dan Birliğimize intikal eden 17.05.2016 tarihli ve 970 sayılı yazıda; Özellikle yaz aylarında ilçede nüfus yoğunluğu yaşandığı, et tüketiminin oldukça fazla olduğu, ilçede büyük ve küçükbaş hayvan potansiyelinin de yüksek olduğu, ilçede modern, sağlıklı ve düzenli çalışan hayvan kesim yeri bulunmadığı, bu konuda belediye tarafından tahsis edilecek alan üzerine bir mezbahanın kurulabilmesi için çalışmalar yapıldığı ancak, iş adamlarından tam anlamıyla destek alamadıkları belirtilerek, söz konusu mezbaha yapımının Birliğimize bağlı oda/borsalarımıza ileterek, yap-işlet modeli kapsamında ilçede yatırım yapabilecek yatırımcı  ve girişimcilere duyurulması talep edilmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Söke Belediye Başkanlığı