ODAMIZDAN BİRECİK MESLEK YÜKSEK OKULUNA ZİYARET

19/02/2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN ve Eğitmen Mehmet Ali CANDAN ile birlikte Birecik Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK projelerini Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN’e anlattı birkaç bölüm daha açılacağını ve ilçemize  bir Fakülte kazandırmak istediklerini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN hem ekonomi açısından hemde ilçemiz tanıtımı açısından gerçekleştiği takdirde çok güzel bir proje olacağı elimizden gelen ne varsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ziyeretten dolayı  Okul Müdürü Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK teşekkürlerini iletti.

Yapılan ziyarette Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Rüknettin IŞIK, Öğr. Gör. Mevlüt KARSEN ve Öğr. Gör. Mehmet DEMİRDÖĞMEZ katıldı.

WhatsApp Image 2019-02-20 at 09.57.33