HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BİLGİN’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

​Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ndan doğum günü 23 Nisan olan Birecik TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN’e pasta sürprizi geldi.

TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nun pasta jesti ile Oda çalışanlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Başkan BİLGİN, ‘’Sayın Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na bu güzel sürprizlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

Birecik TSO Yönetim Kurulumuz ve çalışanlarımız ile bu pastayı keserek hep birlikte iyi dileklerde bulunduk. Yeni yaşımın başta sağlık olmak üzere tüm güzellikleri getirmesini diliyorum. ’diye konuştu.

Birecik TSO Yönetim Kurulu ve çalışanları Başkan BİLGİN’in doğum gününü kutlayarak iyi dileklerini iletti.