BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ NİHAT ÇİFTÇİ’DEN ODAMIZA ZİYARET.

19/12/2018

Ziyaret kapsamında bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Güzel Birecik ilçesindeyiz,  Birecik Ticaret ve Sanayi Odasını  ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet üyelerininde bulunduğu toplantıda, açılış Konuşmasını Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN yaptı. Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat ÇİFTİ’ye ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini İletti. İlçemize yapılması Planlanan Organize Besi  Bölgesinin yol sıkıntısını Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’ye ileten Başkanımız, Büyükşehir tarafından yolun yapılacağının taahüttünü aldı ve Birecik İlçemize Hayırlı olmasını diledi.

WhatsApp Image 2018-12-21 at 16.57.35(1) WhatsApp Image 2018-12-21 at 16.57.36