BİRECİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BİR FABRİKANIN DAHA TEMELİ ATILDI

13/02/2020

Güneydoğunun incisi olan  Birecik Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikanın daha temeli atıldı. 250 kişiye istihdam sağlayacak olan Gawli tekstil fabrikasının temeli, düzenlen törenle Kaymakamımız Dr. Fatih ÇELİKKAYA ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sadettin BİLGİN’in katılımlarıyla kurban kesiminin ardından dualar eşliğinde atıldı. Törenin ardından Kaymakamımız, ve Odamız Başkanı daha önce temelleri atılan ve yapım çalışmaları devam eden fabrikalarda incelemelerde bulunarak Birecik OSB Müdürü Muhammed DEMİR’den bilgiler aldı.

Törende Birecik Kaymakamı Dr. Fati ÇELİKKAYA Birecik Belediye Başkan Vekili Mehmet AÇAR, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN, Odamız Meclis Başkanı Fevzi YAŞAR, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Bülent Bilgin Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ali ASLAN Odamız Genel Sekreteri V. Zeki KAÇAN, Birecik OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Gawli Tekstil Konfeksiyon İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karayel ve Yardımcısı Erkan Karayel de yer aldı.