BİRECİK ŞUŞKİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN , İlçemiz ŞUSKİ Müdürü olarak göreve gelen Yusuf EREL'İ yerinde ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti...
11 Temmuz 2024 12:45

11 TEMMUZ BİRECİK’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU’NUN 104.YILI KUTLU OLSUN

..
11 Temmuz 2024 12:33

Birecik TSO,Üyelerine Yönelik Eğitim Protokolü İmzaladı.

​Birecik TSO ile Nizip Özel Gündev okulları arasında eğitim protokolü imzalandı. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı firmaların yakınlarının Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul sınıflarına kayıt yaptıracaklara yönelik eğitim indirimi uygulaması işbirliği kararı alındı..
9 Temmuz 2024 04:47

BAŞKAN BİLGİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, devletimize, ordumuza, memleketimize ve İslam alemine sağlık, bereket ve huzur getirmesini diler, şahsım ve meclis üyelerim adına kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım. Bu vesileyle en iyi..