HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BİLGİN’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

​Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ndan doğum günü 23 Nisan olan Birecik TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN’e pasta sürprizi geldi. TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nun pasta jesti ile Oda çalışa..
25 Nisan 2024 02:29

BAŞKAN BİLGİN’DEN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.      Sadettin BİLGİN..
22 Nisan 2024 04:04

Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Mübarek Ramazan Bayramını, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum hayırlı bayramlar. Sadettin BİLGİN Yönetim Kurulu Bşk..
8 Nisan 2024 01:12

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.    Sadettin BİLGİN         Birecik TSO Yönetim Kuru..
18 Mart 2024 10:48

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınlarımızın bu özel günde hak ettikleri saygı ve değerin gösterildiği güzel günler temenni ediyor, Başta Birecik ve Halfeti’de bulunan kadın hemşeri..
8 Mart 2024 10:30

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

..
23 Şubat 2024 04:37

KAYMAKAM GÜRBÜZ’DEN BİRECİK TSO YA İADE-İ ZİYARET

22.02.2024 Kaymakamımız​ Sn. Mustafa GÜRBÜZ, Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'e iade-i ziyaret gerçekleştirdi. ..
23 Şubat 2024 09:58

BİRECİK TSO’DAN KAYMAKAM GÜRBÜZ’E ZİYARET

​Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN ve Odamız Yönetim Kurulu , İlçemizde göreve yeni başlayan Kaymakam​ Sn. Mustafa GÜRBÜZ'ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan BİLGİN, Kaymakam Gürbüz’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, ilçenin ekonomik ve tica..
14 Şubat 2024 12:52

TOBB 72 YAŞINDA

..
7 Şubat 2024 03:49

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu, İlçe Emniyet Müdürü görevine atanan Sn. Mustafa GÖK'ü makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN , İlçemizdeki yeni görevinde Mustafa GÖK​'e başarılar dileyerek tebriklerini iletti.​..
6 Şubat 2024 03:37

ŞANLIURFA İL TARIM ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Sn. Hakan AKGÜN ile Birecik Yerel Eylem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Burhan KAYA, Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette İlçe..
6 Şubat 2024 12:13

BAŞKAN BİLGİN’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur. Miraç, her Müslüm..
5 Şubat 2024 11:58