Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN’den Bayram Mesajı

14/06/2018

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Ramazan Bayramı Oda üyelerimize, Birecik ve Halfeti ilçelerimize hayırlar getirmesini diledi.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN , “Bayramlar insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları, dini duyguların yeniden şekillendiği özel günlerdir. Bu günlere birlik beraberlik duyguları hâkim olmalı, bayramları bu şekilde kutlamalı ve yaşatmalıyız. Bu vesile ile Mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diliyorum” dedi.