ODAMIZ BAŞKANI VE KAYMAKAMIMIZ, BİRECİK OSB’DE YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

25.10.2019

Birecik’in ekonomisi ve istihdamı açısından son derece önemli olan ve yatırımcılara büyük teşvik avantajları sağlayan Birecik Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçerek bacalarının bir an önce tütmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Altyapı çalışmaları tamamlanan Birecik Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Kaymakamımız Dr. Fatih ÇELİKKAYA, şu an inşaatı devam eden Birecik OSB yönetim binası ve Birecik OSB’nin etrafına yapılan çit teli çalışmalarıyla ilgili Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Muhammed DEMİR’den bilgi aldı.

OSB’nin girişine yapılacak kapı, doğalgaz, elektrik ve su sorunlarının çözüme kavuşturulması için yapılan çalışmaların da değerlendirildiği incelemede, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin BİLGİN de yer aldı