GENEL SEKRETERİMİZ TÜRKİYE – ÜRDÜN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI.

05/11/2019

Şanlıurfa’mızın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye – Ürdün Ekonomik İşbirliği Toplantısına Odamız Genel Sekreteri V. Zeki KAÇAN ve Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Muhammet DEMİR katıldı. Ürdün Büyükelçisi Ismaıl Issa Rifaie, Amman Ticaret Odası Genel Sekreteri Bahjat Hamdan Yönetim Kurulu Üyesi Tatek H. Tabbaa Amman Sanayi Odası Genel Sekreteri Saat abd Al Wodoud Yassin ve Ürdünlü İşadamlari’nla görüşerek İlçemizde yetişen Fıstık, ve Su ürünleri hakkında bilgi verdiler. Teşvik kapsamında Altıncı Bölgede bulunan  Birecik Organize Sanayi Bölgesinin yatırım avantajlarini anlattılar yatırım yapmaları için İlçemizse davet ettiler .Desteklerini esirgemeyen Amman Büyükelçimiz Murat Karagöz’e ,Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İbrahim Halil Peltek’e ve Karacadağ Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkürleri ilettiler.