News

Başkan Bilgin’den Yeni Yıl Mesajı…


2023 yılının insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket ve zamsız yılın olduğu ,kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyorum. ​​Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler ..
30 December 2022 11:21

Nizip Ticaret Odası Arabuluculuk ve Uyum Merkezi’nin Açılışına Katıldık.


27.12.2022 Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN ile Meclis Başkanımız Ahmet AÇILAN​ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Nizip Ticaret Odası  Arabuluculuk ve Uyum Merkezi’nin açılış töreni​ne..
30 December 2022 10:40

HARRAN ÜNİVERSİTESİ VE BİRECİK MYO’DAN ODAMIZA ZİYARET.


Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Sn.Zübeyr ZORLU, Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn.m. Yaşar DÖRTBUDAK ve Birecik Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sn.M. Nedim AĞAÇKESEN Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'i makamında ziyaret etti...
15 December 2022 01:30

BAŞKAN BİLGİN BİRECİK MYO ‘DA GERÇEKLEŞEN SÖYLEŞİYE KATILDI.


Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN Birecik Meslek Yüksek Okulunda kariyer günleri kapsamında gerçekleştirilen Söyleyişe katılım sağladı. Akademik personel ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan BİLGİN, Birecik TSO'nun  gerçekleştirdiğ..
8 December 2022 04:31

CHP Heyeti Birecik TSO’yu Ziyaret Etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sayın Oğuz Kaan SALICI, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. ​Ziyarette CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK, İlçe Başkanı Av. Sakıp YAŞAR ve beraberindeki heyet hazır bul..
25 November 2022 12:05

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun


​Mesleğini icra ederken şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm eğitimcilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Sadettin ..
24 November 2022 09:38

M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Doğum Günü Mesajı…


Birecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN olarak, Türk İş Dünyasının Çatı Kuruluşunun Başkanı, Türkiye Sevdalısı, Camiamızı her zaman ve her platformda gecesini gündüzüne katarak ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil eden kıymetli TOBB Başkanımız M. ..
22 November 2022 03:31

ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…


​Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın Sabri DEMİR ,Birecik Yerel Eylem Derneği Başkanı Sayın Burhan KAYA ve beraberindeki heyet​ Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.​ Başkan BİLGİN nazik ziyaretler..
22 November 2022 02:52

ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…


Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Av. Sakıp YAŞAR ve Sayın Dr. Süleyman GÖK Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.​ Başkan BİLGİN nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini..
22 November 2022 02:33

BAŞKAN BİLGİN’DEN 10 KASIM MESAJI


Birecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan BİLGİN: “Mustafa Kemal Atatürk; düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılâplarıyla yaşadığı her döne..
10 November 2022 09:40

ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…


Odamız Üyesi Müslüm Efendi Künefe Ltd.Şti. Yetkilisi Müslüm DELEN Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ​Başkanımıza ,Müslüm Efendi Künefe tarafından  özel hazırlanan künefe taktim  edildi. Başkan BİLGİN nazik ziyaretlerind..
8 November 2022 02:59

ODAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR…


Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehdi TURGUT ile Yusuf İzzettin ve Sadettin BİLGİN Kız Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Pınar ÇAPA Yönetim Kurulu Başkanımız Sadettin BİLGİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yusuf İzzettin ve Sadettin BİLGİN Kız Anadolu L..
1 November 2022 11:33