TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçim Listeleri Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Kontenjanı: 1

İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvurularının 11 – 21 Şubat 2019 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden Adli Sicil Belgesi ile birlikte Odamıza yapılması gerekmektedir.

İcra Komitesine aday olabilme şartını sağlayan üyelere ilişkin liste 25 Şubat 2019 Pazartesi günü Oda hizmet binamızda ve web sayfamızda yayınlanacaktır.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

İl Kurulları ve İcra Komiteleri Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları ile İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları’na http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili üyelerimize duyurulur.

genc girisimci-dönüştürüldü