YAZIYA AİT DÖKÜMANLAR
  • İÇERİK BİLGİLERİ
    24 Temmuz 2017 Tarihinde Eklendi.
    Bu İçerik 555 Defa Görüntülendi.
    ODAMIZ BAŞKANI MÜSLÜM ACAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NİHAT ÇİFTÇİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

24/07/2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR,  Saklı Cennet Halfeti Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin KANDAMAR, Başkan Yardımcısı Halil KÖKTEN, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Salih ÇOBANOĞLU ile birlikte Halfeti’de bulunan teknecilerin ve turizm ile ilgili sorunları iletmek üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’yle görüştüler.

?

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR, Halfeti’de bulunan üyelerimizin talepleri doğrultusunda turizm kenti ve Siyah gülleriyle meşhur olan ilçemizin sorunları olan Tekne ve Duba’ların  belirli bir standart’ta getirilmesini en yakın zamanda çözüme ulaşmasını ve Alt yapım İnşaası  devam eden ve bir yıl içerisinde tamamlanacak olan Birecik Organize Sanayi Bölgesine İçme suyu ve Kullanma suyu getirilmesi hususunda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’ye ilettiler.

?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ sorunları dinleyerek Halfeti’deki ve Birecik Organize Sanayi Bölgesindeki su sorununu ŞUŞKİ ile birlikte  bir an önce çözüme kavuşturacaklarını söylediler.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ’ye sorunları çözüme kavuşturacakları için teşekkürlerini iletti…

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

BİRECİK TSO PROJELERİ

İLETİŞİM & ULAŞIM

Merkez Mah.Hastane Cad.Bahçelievler No:1 BİRECİK/ŞANLIURFA
    bilgiislem@bireciktso.org.tr
    0.414 652 1165-0.414 652 9095
    Website Copyright Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı All Reserved.

Gaziantep web tasarım