YAZIYA AİT DÖKÜMANLAR
  • İÇERİK BİLGİLERİ
    12 Eylül 2017 Tarihinde Eklendi.
    Bu İçerik 130 Defa Görüntülendi.
    Birecik Meslek Yüksek Okulundan Odamıza Ziyaret…

Birecik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK  ve Yüksek Okul Müdür yardımcısı Rüknettin IŞIK, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Birecik Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları başta olmak üzere ilçemizde altyapısına başlanan Birecik Organize Sanayi Bölgesi hakkında  bilgi alışverişinde bulundular. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR,  Birecik  Meslek Yüksek Okulu Eğitime çok büyük katkı sağladığını belirterek Birecik’in dinamikleri arasında yer aldığını söyledi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR, Birecik Meslek Yüksek Okulu  Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Yüksek Okul Müdür yardımcısı Rüknettin IŞIK  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

12/09/2017

WhatsApp Image 2017-09-13 at 16.38.26

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

BİRECİK TSO PROJELERİ

İLETİŞİM & ULAŞIM

Merkez Mah.Hastane Cad.Bahçelievler No:1 BİRECİK/ŞANLIURFA
    bilgiislem@bireciktso.org.tr
    0.414 652 1165-0.414 652 9095
    Website Copyright Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı All Reserved.

Gaziantep web tasarım