KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI..
KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI “ÜRETİM VE İHRACATTA TEKNOLOJİ SEVİYESİ YÜKSEK, KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERİN VE KOBİ’LERİN PAYININ ARTTIRILMASI” PROJE TEKLİF ÇAĞRISI Katma değerli ve ileri teknolojili sektörler Türkiye ..
5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul
5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul..
17/07/2017 5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul  23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında Sn. Cumhurbaşkanımızın yüksek himayelerinde ve katılımı ile gerçekleşecektir. Fuara Katılmak İsteyen Üyelerimiz Altaki Linkle..
SANAYİ SİCİL KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK..
12 Temmuz 2017 tarihinde Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Odamıza ulaştırılan yazıya istinaden; 7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK'da Değiş..
BİRECİK TSO ONLİNE HİZMETE BAŞLADI
BİRECİK TSO ONLİNE HİZMETE BAŞLADI..
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyeler, ihtiyaçları olacak Faaliyet Belgesi, Sicil kayıt sureti, ihale durum belgesi, ortaklık teyit belgelerini Oda’ya gelmeden yeni online işlemler sistemi üzerinden işyerl..
Birecik TSO İle Özel Çınar Koleji Arasında %15 İndirim Protokolü İmzalandı
Birecik TSO İle Özel Çınar Koleji Arasında %15 İndirim Protokolü İmzalandı..
21/06/2017 Birecik Ticaret ve Sanayi Odası (Birecik TSO) ile Özel Çınar Koleji arasında karşılıklı işbirliğini teşvik etmek ve eğitim hizmetlerinde avantajlar sağlanması amacıyla 21 Haziran 2017 Çarşamba günü "İndirim Prot..
Başkan ACAR’dan Kadir Gecesi Mesajı
Başkan ACAR’dan Kadir Gecesi Mesajı..
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR, Kadir Gecesi Münasebetiyle şu mesajı yayınladı. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve 'Bin Aydan Daha Hayırlı Gece' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'n..
Oda Aidat Borçları da 7020 Sayılı Af Yasası Kapsamında Yapılandırılacaktır…
Oda Aidat Borçları da 7020 Sayılı Af Yasası Kapsamında Yapılandırılacaktır&..
“Bazı Alacakları Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”   27/05/2017 tarih ve 30078 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. ..
YILLIK İŞLETME CETVELLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
YILLIK İŞLETME CETVELLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU..
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Bursa - 30/01/2017 tarih ve 11761442-120.02.02-E.1043 sayılı yazısı Bilindiği üzere 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 2 maddesine göre sanayi işletmelerinin sanayi siciline kayıt ed..

BİRECİK TSO PROJELERİ

İLETİŞİM & ULAŞIM

Merkez Mah.Hastane Cad.Bahçelievler No:1 BİRECİK/ŞANLIURFA
bilgiislem@bireciktso.org.tr
0.414 652 1165-0.414 652 9095
Website Copyright Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı All Reserved.

Gaziantep web tasarım