KAMU İHALE KANUNU VE KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİ KANUNU UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ SEMPOZYUMU
KAMU İHALE KANUNU VE KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİ KANUNU UYGULAMALARIN DEĞERLEND..
14/11/2017 Kamu İhale Kurumu ve Birliğimiz işbirliğinde 4-5 Aralık tarihlerinde Kamu İhale Kanunu ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu uygulamalarının değerlendirilmesi amacıyla bir sempozyum yapılacaktır. Söz konusu Sempo..
BAŞKANIMIZ MÜSLÜM ACAR’DAN TAZİYE MESAJI
BAŞKANIMIZ MÜSLÜM ACAR’DAN TAZİYE MESAJI..
26/09/2017 Ankara'da geçirdiği Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Değerli Hemşerimiz Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'e Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar ile başsağlığı diliyorum. Müslüm ACAR               ..
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Nisan 2018’e Ertelendi
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri Nisan 2018’e Ertelend..
  24.09.2017 tarih 30190 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun 2018/10828 sayılı kararı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 Oda ve Borsaların Seçimleri 2018 Yılı Nisan ayına ertelenmiştir...
Paydaş Analiz Anketi
Paydaş Analiz Anketi..
22/09/2017 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü uhdesinde kurulan Bilim, Teknoloji ve Sanayi Dairesi, ülke kalkınma hedefleri doğrultusunda küresel teknolojik gelişimleri takip ederek ge..
KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI..
KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI “ÜRETİM VE İHRACATTA TEKNOLOJİ SEVİYESİ YÜKSEK, KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERİN VE KOBİ’LERİN PAYININ ARTTIRILMASI” PROJE TEKLİF ÇAĞRISI Katma değerli ve ileri teknolojili sektörler Türkiye ..
5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul
5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul..
17/07/2017 5.OIC Helal Expo ve Dünya Helal Zirvesi İstanbul  23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında Sn. Cumhurbaşkanımızın yüksek himayelerinde ve katılımı ile gerçekleşecektir. Fuara Katılmak İsteyen Üyelerimiz Altaki Linkle..
SANAYİ SİCİL KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK..
12 Temmuz 2017 tarihinde Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Odamıza ulaştırılan yazıya istinaden; 7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK'da Değiş..
BİRECİK TSO ONLİNE HİZMETE BAŞLADI
BİRECİK TSO ONLİNE HİZMETE BAŞLADI..
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyeler, ihtiyaçları olacak Faaliyet Belgesi, Sicil kayıt sureti, ihale durum belgesi, ortaklık teyit belgelerini Oda’ya gelmeden yeni online işlemler sistemi üzerinden işyerl..
Birecik TSO İle Özel Çınar Koleji Arasında %15 İndirim Protokolü İmzalandı
Birecik TSO İle Özel Çınar Koleji Arasında %15 İndirim Protokolü İmzalandı..
21/06/2017 Birecik Ticaret ve Sanayi Odası (Birecik TSO) ile Özel Çınar Koleji arasında karşılıklı işbirliğini teşvik etmek ve eğitim hizmetlerinde avantajlar sağlanması amacıyla 21 Haziran 2017 Çarşamba günü "İndirim Prot..
Başkan ACAR’dan Kadir Gecesi Mesajı
Başkan ACAR’dan Kadir Gecesi Mesajı..
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm ACAR, Kadir Gecesi Münasebetiyle şu mesajı yayınladı. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve 'Bin Aydan Daha Hayırlı Gece' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'n..

BİRECİK TSO PROJELERİ

İLETİŞİM & ULAŞIM

Merkez Mah.Hastane Cad.Bahçelievler No:1 BİRECİK/ŞANLIURFA
bilgiislem@bireciktso.org.tr
0.414 652 1165-0.414 652 9095
Website Copyright Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı All Reserved.

Gaziantep web tasarım